Easy Bodies – Movement education – Real world performance

10 År på Bornholm – en solskinnshistorie:-)

10 år på bornholm

10 år på Bornholm er et faktum den 18.Jan. 2020. Bildene her er fra artikkelen som ble publisert i Bornholms tidende den dagen jeg åpnet klinikken på Møbelfabrikken i Nexø.

Jeg var veldig heldig og traff godt med tidspunktet for det var fullbooket, så og si fra dag en.

Prislappen på markedsførings annonsen som fulgte artikkelen kom på den nette sum av DKK 1250,- med dagens kurs er det i norske kroner 1654,-

Den gang hadde jeg ikke online bestilling, så det var ganske varmt i telefonen en stund, noe som selvsagt var veldig hyggelig:-)

En stund tidligere den høsten tok jeg et kurs i Rønne for å lære å lage hjemmeside og navnet på min første hjemmeside het kmibehandling.dk pga. behandlingen jeg ville promotere het KMI Strukturell Integrering, derav KMI Behandling.

Siden den gang har hjemmesidenavnet skiftet til EasyBodies.com, men behandlingen heter fortsatt KMI Behandling, dette gjelder kun for Bornholm.

Grunnen til at jeg har valgt å beholde navnet er nettopp fordi det ble en success fra dag en, er det ikke også noe som heter, “If its not broken, don´t fix it” 😉

I starten var det så og si bare førdere (tilflyttere) som kom til behandling, men dette forandret seg etterhvert som jungeltelegrafen begynte å gå, for ja, det er faktisk på den måten jeg har bygget opp hele praksisen min på Bornholm.

Etterhvert fikk jeg også online booking, noe som hjalp veldig mye i forhold til at jeg slapp å sitte så mye på telefonen.

Sommeren 2014 flyttet jeg til Norge igjen, men da det gikk langsomt å bygge opp praksisen der sendte jeg en mail til øya i Østersjøen om at jeg var tilbake for behandlinger i Oktober, og det er nå på sjette året jeg pendler til Bornholm for å gi behandlinger der.

Den takknemlighet jeg kjenner på i forhold til mottakelsen jeg fikk den gangen og stadig får når jeg kommer ned er vanskelig å beskrive.

Tusen mange takk for tilliten alle sammen for de første 10 år på Bornholm!! Tror det er det nærmeste jeg kommer:-)

Scroll to Top