Easy Bodies – Movement education – Real world performance

#bevegdegbedre2016 – 12 Improviser med bevegelse

Improviser med bevegelse og få et bedre liv. Da jeg startet dette prosjektet for ett år siden ønsket jeg å bidra til at folk kunne ha et alternativ til sin ” vanlige ” trening for jeg ser det hver eneste dag på arbeid hvordan folk er begrenset i sin kropp pga. manglende bevegelse.

Styrke, kondisjon og smidighet er noe alle ønsker, men de tenker gjerne ikke over det, før de merker at de plutselig ikke kan.

Bevegelse betyr ingenting, helt til den dagen du ikke kan. – Gray Cook

Det jeg ofte får spørsmål om er, hva synes du jeg skal begynne med, hva passer for meg og min tilstand? Til dette svarer jeg veldig ofte at du kan gjøre utrolig mye selv, uten å måtte gå på kompromiss med deg selv, eller betale for det fordi du simpelthen bare kan begynne hjemme, på stuegulvet der du er i trygge omgivelser og ikke føler deg vurdert og beglodd på at du beveger din stive kropp.

Treningssentrene vil gjerne gi deg inntrykk av at du trenger de, men sannheten er den at i kraft av din egen vilje og det faktum at det IKKE FINNES NOEN FASIT så har du all verdens forutsetning til å få både en sterkere og smidigere kropp helt gratis.

I denne videoen leker jeg og improviserer med noen av de elementene jeg i løpet av 2016 har filmet og lagt ut, dette kan du også gjøre. Bruk sunn fornuft og finn ut hvor du er nå slik at du ikke ender opp med å skade deg før du får begynt, for jeg vet jo at det finnes flere som meg der ute, utålmodige og som aller helst ville kunnet alt i går;-)

Jeg ønsker deg lykke til og husk at bevegelse er noe vi bruker hele tiden, ingenting skjer uten at vi beveger oss!!

Tren bevegelse, IKKE muskler!

Vennlig hilsen Kai Kjartan.

Følg Easy Bodies

Facebook

Instagram

YouTube

Twitter

Scroll to Top