Bevegelsesveiledning

Hvorfor vi utviklet oss... bevegelse

Øk din kompetanse og kapasitet til å bevege deg med en evolusjonsbasert tilnærming til fitness!

Bevegelsesveiledning hjelper deg med å overkomme bevegelsesbegrensninger ved å gi deg enkle og effektive verktøy for å forbedre din generelle evne til å leve et mer vitalt liv med mindre smerter og begrensninger, slik at du kan fokusere på det de aller helst vil ved å bruke tidsbesparende, gjort-for-deg-kurs pakker.

Hva er en bevegelsesveileder?

Det er mange grunner til at folk trener. Noen ønsker å holde seg i form og være sunne, andre ønsker å gå ned i vekt, stramme opp eller se bra ut med eller uten klær.

I stedet for å fokusere på det estetiske, er en bevegelsesveileder først og fremst interessert i vitenskapen om menneskelig bevegelse, forbedre hvordan mennesker føler seg, hvordan de beveger seg og hvordan kroppen deres presterer i hverdagen.

For en gjennomsnitts person kan en bevegelsesveileder se på normale daglige oppgaver … deres evne til å bøye, løfte, vri, nå, dra og skyve, hvor lett de kan komme ned i og opp av stoler eller gå i trapper.

For en idrettsutøver eller en idretts person kan en bevegelsesveileder utvikle dennes evne til å løpe, hoppe, kaste, sparke eller slå. Forbedre sports spesifikk styrke, fart, kraft eller utholdenhet.

For de klienter som har fått skader eller som har smerter, kan en bevegelsesveileder hjelpe til med å gjenvinne mobilitet og gi guidet støtte til bedring.

I hvert tilfelle er filosofien den samme, en bevegelses veileder observerer, evaluerer og foreskriver “naturlig menneskelig bevegelse”.

Ved å observere og evaluere, er det lettere å foreskrive bevegelsesmønstre som vil gjenopprette evnen til å gå, løpe, bøye, løfte, vri, skyve, dra og nå.

Strukturell & funksjonell bevegelsesveiledning er basert på en evolusjonær tilnærming til fitness, blandet med den nyeste forskningen, smerte vitenskap, lang klinisk erfaring, fascial og myofascial anatomi, ledd mobilisering, tensegritet, sammenhenger og motorisk kontroll.

 

Med online bevegelsesveiledning vil vi sammen øke kroppens medfødte egenskap til å tilpasse seg og gjenopprette bedre funksjon i kroppen.

Ved å benytte deg av denne muligheten vil du få den informasjonen du trenger for å jobbe med kroppen din i ditt eget tempo og med fordelen av å være i ditt eget hjem.

Kanskje det er på tide at du begynner å ta bedre vare på deg selv med online bevegelsesveiledning?

Gratis strategisamtale

Fire ukers coaching kr.4599

Tolv ukers coaching kr.9999

Ofte stilte spørsmål

Dette er for alle som ønsker å utforske og arbeide med kroppen sin i bevegelse, men som ikke nødvendigvis ønsker å melde seg inn på et treningssenter.

Passer også veldig fint for deg som bor langt vekk.

Det kommer helt an på deg. Jeg kan ikke lære deg hvordan du beveger deg, men jeg kan vise deg byggesteinene til hvordan du kan tilnærme deg bevegelse uten å øke risikoen for skader.

Absolutt! Skader er en vanlig unnskyldning for å ikke bevege seg, men større bevissthet og sakte bygging fra din nåværende tilstand med en intensjon om å øke kompetanse og kapasitet vil gjøre at du føler deg tryggere.

Overhodet ikke! Jeg jobber med mennesker og har ikke tenkt å gi deg noe navn på hvilken som helst tilstand du måtte ha. Jeg er her for å støtte deg fullt ut på alle mulige måter, slik at du kan starte prosessen med å bevege deg med mindre restriksjoner, større letthet og  sikkerhet.

Nei, det gjør du ikke! Det forundrer meg hver gang jeg hører folk si at de trenger det eller det utstyret for å trene. Alt du trenger er kroppen din, men jeg vil gi deg tips om ting du kan bruke for å oppnå bedre bevegelses kvalitet.

Dette er nettbasert 1-1 undervisning og vil foregå via Zoom etter påmelding.

Betalingen faktureres forskuddsvis via e-mail for nettbank eller Vipps.

NB! Utenlandsbetaling er mulig via EBAN og SWIFT eller via Paypal.