Easy Bodies

Fordeler med Strukturell Integrering

Stramhet i bindevevshinner (fascia) som omgir og infiltrerer muskler er langt på vei det som hindrer og begrenser smidighet i beveglser. SI kan bedre fleksibilitet og smidighet til hele kroppen ved å bedre organisere kroppens fascielle lag.

 

Når hodepine kommer som en årsak av ubalanser i stramme muskler og vev kan SI redusere eller eliminere smerter. Om du lider av hodepine, ta kontakt for å diskutere din situasjon.

 

I likhet med bygninger behøver nakke og skuldre støtte fra et godt fundament. Dette er ofte årsaken til at smerter oppstår. SI letter ikke kun på lokal belastning i hode, nakke eller skuldre, men bidrar også til å bedre støtten fra underliggende strukturer slik at hode, nakke og skuldre bedre kan hvile på toppen.

 

Selv i en sunn og frisk rygg er kompresjonskreftene i korsryggen ofte store. Når disse kreftene ikke er balanserte kan belastnings relaterte plager oppstå.

Kompensasjonsmønster utvikler seg snart i føtter, knær, ben, hofter og til og med enda lenger opp i ryggen.

SI kan omstrukturere spesifikke problemer i korsryggen, utjevne de med resten av ryggsøylen slik at korsryggen får mindre belastning.

Disse tre leddene i kroppen arbeider sammen som et system. Om ett av de har problemer vil de andre to tilpasse seg dette. SI tar for seg disse segmentene som en funksjonell enhet ved å balansere de interrelaterte belastningene i fot, kne og hofte.

I løpet av måneder og år etter rehabilitering av en skade eller operasjon vil kroppen kompensere, noe som utfordrer vevet i høy grad. I det lange løp kan disse anstrengelser påvirke komfort, balansert kropssholdning og smidig bevegelse.

SI kan hjelpe med å forhindre vevs belastning etter skader og operasjoner ved å korrigere anstrengelser og kompensasjoner.

Dette kan hjelpe kroppen til å kjenne seg hel igjen. Tid og trening er ikke alltid nok for full rehabilitering etter skader, ulykker og operasjoner.

Om du føler at du ikke helt har kommet deg etter en skade , ulykke eller operasjon, ta kontakt idag for å diskutere hvordan SI kan bidra til å gjenvinne din naturlige balanse og bevegelse.

Mange mennesker tror de har en dårlig kroppsholdning. SI hjelper folk til å forstå og implementerer prinsippene for en uanstrengt oppreist kroppsholdning.

Ved å skånsomt frigjøre og adressere kroppen, vil en balansert kroppsholdning komme av seg selv. I løpet av SI prosessen øker også forståelsen av din egen kropp og hvordan du  kan leve bedre i den med mer komfort.

Når repeterte bevegelser setter seg i kroppen er de vanskelige å bli kvitt uten hjelp. Uansett om repetert belastning oppstår som en del av arbeid eller fritid kan SI hjelpe deg med å løse opp i disse mønstrene ved å lære deg tiltak som hindrer at de oppstår igjen.

SI kan brukes ved alle typer av repeterte bevegelsesanstrengelser ved å rebalansere hele kropps strukturen og å gjenopprette flytende og uanstrengt bevegelse. I løpet av SI prosessen vil du lære måter å adressere bevegelsesaspektene ved aktivitetene dine, slik at du kan forbli balansert. Mye av dagens arbeid foran en dataskjerm utgjør en risiko for folk.

Lange perioder tilbragt slik vil enkelt kunne få oss til å glemme eller miste kontakten med kroppen vår. En annen form for repeterte bevegelses problemer kommer fra trening, som kan skape velbrukte bevegelsesretninger som kan gi restriksjoner ved repetisjon. I løpet av måneder og år med rehabilitering etter skade eller operasjon lager kroppen kompensasjoner som forstyrrer balansen i bindevevet.

På lang sikt kan disse forstyrringene påvirke komfort, kroppsholdning og uanstrengte bevegelser. Ved å balansere vevet som utvikler seg etter skade og operasjon endrer utviklingen av kompensasjoner seg og hjelper dermed kroppen til å føle seg hel igjen.

Ettersom vi eldes vil kvaliteten på livet vårt være veldig avhengig av hvor lett vi kan bevege oss når vi gjør de tingene vi liker å gjøre. Vår erfaring med aldring er delvis definert ved reduksjon av vår balanse kapasitet, ledd utslag og bevegelses letthet.

Fordi SI gir mer smidighet, balanse og lettere bevegelse er det et veldig godt behandlings alternativ ved aldring. Det gir bedre balanse via bedre holdning og bedre bevegelse i stive ledd.

Enkelt sagt, SI er en av de mest omfattende, dyptgående behandlinger du kan få for å opprettholde din fysiske, psykiske og energetiske vitalitet. En behøver heller ikke ha noen form for problemer for å dra nytte av SI ettersom vi tar utgangspunkt i der du er og videre optimaliserer ditt potensiale ved å øke mer gjennomgående kapasitet i ditt system.

Etter forstuvninger vil kroppen forandre balansen ved å kompensere for å avlaste det påvirkede området. Balanse og bevegelse vil i lang tid etter den akutte skaden være påvirket. SI minimaliserer kompensasjoner, gjenoppretter balanse og forbedrer bevegelse.

 

Sener er sømløse overganger fra musklene og de fester til benhinnen. Irritasjoner her vil ofte utvikle seg pga. overbelastning og forstyrrelser i kroppens balanse og holdning. SI kan redusere belastningen på senene og irritasjonen blir ofte begrenset når kroppen som helhet begynner å fungere bedre.

 

 • forandrer effektivt kroppens struktur.
 • reduserer svai i korsyggen.
 • øker din kroppsbevissthet
 • gir et fyldigere åndedrett.
 • forsterker nevrolgisk funksjon.
 • legger til rette for mer optimal muskelbruk.
 • kan ha god effekt på kroniske smerter og stresstilstander i kroppen.
 • gir ofte mer energi.
 • forbedrer bevegelses mønstre.
 • gir en dypere kontakt til og forståelse av ens emosjonelle indre liv.
 • forbedrer prestasjoner i sport, dans, musikk, yoga, forretnings øjemed og andre.

Tilbakemeldinger fra kunder

[testimonialswidget_widget ids="160"]
[testimonialswidget_widget ids="208"]
[testimonialswidget_widget ids="206"]
[testimonialswidget_widget ids="205"]
Scroll to Top