Easy Bodies – Movement education – Real world performance

Forløpet i KMI Strukturell Integrering

Session 1 – 4
I disse behandlings øktene vil vi utvide mulighetene for pust, flyt i bevegelse, og skape en solid forbindelse med jorden gjennom føttene, alt mens vi sammen arbeider ut restriksjoner og sammenvoksninger i de ytre lag i kroppen.

Problemer med føtter og skuldre kan ofte løses i denne serien. Pust og persepsjon er nøklene til å låse opp din kropp, sinn og indre kilde til visdom. Dette er ferdigheter som vil gi grunnlaget for alt annet som følger.

Session 5 – 8
De fire første øktene blir betraktet som en komplett serie. Med den femte timen i KMI Strukturell Integrering, begynner vi på et nytt og mye dypere nivå av endringer. Disse øktene er hvor den sanne transformasjon finner sted.

Ved å arbeide direkte, og gradvis med kjernemuskulatur, leddbånd og sentrale fasciale strukturer i kroppen, kan vi endre måten kraften transporteres gjennom kroppen, redusere belastningen gjennom økt spenning, balanse og fleksibilitet. Det settes av bla. en hel time til hodet, nakke og kjeve.

Bein og organer får mulighet til å endre seg, muskler som bærer belastningen på kroppen kan slappe av i sin bestemte funksjon. Gjennom å arbeide med dyp-sensibilitet, og nevro-muskulære sammenkoblinger, arbeider vi ikke bare med den fysiske kroppen, men med det nevrale kart over kroppen som styrer holdning, funksjon og hvordan vi opplever oss selv i verden.

Session 9 – 12
I de siste fire øktene bringer vi integrasjon til alle de fysiologiske og nevrologiske endringer, fremkaller høyest potensial for grasiøs bevegelse, letthet, og energi i kroppen.

Gjennom KMI Strukturell Integrering prosessen vil du ha lært nye og mer effektive måter å bruke kroppen din på for å lindre kroniske mønstre av belastning. Du vil være i stand til å bruke kroppen på måter som før kanskje ikke har vert mulig.


Viktig – Det idéelle tidsintervallet mellom KMI Strukturell Integrering behandlinger ligger mellom fem og ti dager, men det kan gå helt opp til fire uker mellom hver gang uten at det gjør noe, og husk dette er prosess arbeid og derfor ikke kan sammenlignes med andre behandlingsmodaliteter.


“ Full bevissthet må involvere bevissthet ikke bare mentale, men emosjonelle, også selv grunnleggende fysiske opplevelser. Jo mer bevisste vi er, jo mer kan vi “ lytte ” til samtalen som skjer på autonome eller ubevisste nivåer i kropp-sinn, der grunnleggende funksjoner som pusting, fordøyelse, immunforsvar, smerte kontroll, og blodstrøm blir utført. Bare da kan vi gå inn i den samtalen, ved hjelp av vår bevissthet for å forbedre effektiviteten av det autonome nervesystemet, der helse og sykdom blir bestemt minutt for minutt.

– Candace Pert, PhD

easy_bodies_logo_farge

Scroll to Top