Easy Bodies – Movement education – Real world performance

Forskningen ” Oppdager ” Anatomy Trains®

I den tradisjonelle skolemedisinske verden fungerer det slik at så lenge ting ikke er evidensbasert er det per definisjon som alternativt å regne eller kvakksalveri om en vil.

Derfor er det meg en glede å kunne dele denne artikkelen som viser forskningsresultater i retning mot at musklene våre henger sammen i myofascielle sammenkoblinger. Forskerne vil nå arbeide videre med å finne ut hvordan vår disse sammenkoblingene påvirker vår funksjonalitet. Dette kan i såfall kan ” revolusjonere ” måten en tilnærmer seg forskjellige problemer i kroppen på i form av endret behandling.

Siden Anatomy Trains ble ” kartlagt ” i Thomas Myers´s bok med samme navn i 2001(Elsevier) har forskningen nå endelig fått øynene opp. Boken til Tom har solgt godt og etterspørselen av kurs innenfor denne tenkemåten har i de senere år økt veldig da resultatene av denne måten å tenke og behandle på gir god og mening og en solid innførining i funksjonell anatomi både for klient/pasient og behandler.

I KMI – Strukturell Integrasjon er grunnprinsippene i behandlingsforløpet hentet fra Anatomy Trains, og å arbeide med disse linjene kan ofte bety stor forskjell i både struktur og funksjon hos klienten.

Les artikkelen fra PubMed Her.

Mvh Kai Kjartan Høgberg

 

Scroll to Top