Easy Bodies – Movement education – Real world performance

Hvad Er Integration?

imagesUnder min KMI uddannelse fik vi lære at de åtte første af tolv sessioner har en slags fastsat protokol som en følger, men de fire sidste sessioner har inget for “programmeret” forløb, andet end at forsøge at få skelet og blødvæv til at samarbeide så optimalt som mulig ved statisk såvel som dynamisk observation.

En kan med andre ord sige at en får fuldstændig “kunstnerisk” frihed (I LOVE this work!) til at gøre det der behøves for at opnå det ønskelige mål om integration, som igen opstår over tid, eftersom det er tyngekraften der i virkeligheden er den rigtige behandler. Jeg er kun tilrættelegger. Med andre ord, vi kunne ikke lære at udføre integration.  ØV!

Integration er noget der sker udenfor behandlingsrommet og derfor er det vigtig at give det noget tid og være tolmodig i den her process. Alle vil gærne komme af med sine problem områder hurtig, men kropen bestemmer selv når den er klar til at give slip.

Så for at bruge min lærers egne ord om hvad integration er:

DU GENKÆNDER DET NÅR DU SER DET!

Så længe jeg ikke kan se integration i kropen vil der være brug for min behandling, og tid ellers vil de smerter/restriktioner der kommer igen og igen, fortsette med at gøre det.

Mvh Kai:-)

Scroll to Top