Easy Bodies

Hvad Er Integration?

imagesUnder min KMI uddannelse fik vi lære at de åtte første af tolv sessioner har en slags fastsat protokol som en følger, men de fire sidste sessioner har inget for “programmeret” forløb, andet end at forsøge at få skelet og blødvæv til at samarbeide så optimalt som mulig ved statisk såvel som dynamisk observation.

En kan med andre ord sige at en får fuldstændig “kunstnerisk” frihed (I LOVE this work!) til at gøre det der behøves for at opnå det ønskelige mål om integration, som igen opstår over tid, eftersom det er tyngekraften der i virkeligheden er den rigtige behandler. Jeg er kun tilrættelegger. Med andre ord, vi kunne ikke lære at udføre integration.  ØV!

Integration er noget der sker udenfor behandlingsrommet og derfor er det vigtig at give det noget tid og være tolmodig i den her process. Alle vil gærne komme af med sine problem områder hurtig, men kropen bestemmer selv når den er klar til at give slip.

Så for at bruge min lærers egne ord om hvad integration er:

DU GENKÆNDER DET NÅR DU SER DET!

Så længe jeg ikke kan se integration i kropen vil der være brug for min behandling, og tid ellers vil de smerter/restriktioner der kommer igen og igen, fortsette med at gøre det.

Mvh Kai:-)

2 thoughts on “Hvad Er Integration?”

  1. Hej Kai.
    Du skriver at du elsker dit arbejde. Det må også være meget givende at hjælpe andre mennesker med at få førligheden tilbage. Jeg var meget meget tæt på at opgive at bo i mit dejlige hus i Sandvig fordi det har 1. sal og jeg næsten ikke kunne komme op og ned af trappen. Jeg har ikke haft det så godt siden jeg var 25 – og jeg fylder 55 næste gang. Hvis jeg var 20 år yngre ville jeg satse på at lære KMI og gøre det til mit arbejde. Der er tydeligt alt for få der kender til det og alt for mange, som har brug for hjælp. Jeg er meget taknemmelig for den behandling jeg har fået.
    Ulla Svendsen, Sandvig

    1. Kai Kjartan Høgberg

      Hei Ulla, Mange tak for din hyggelige tilbagemelding!:-) Det betyder meget at vide du har fået det så meget bedre i din krop og jeg er kun glad for at du valgte KMI, så vi sammen har kunnet arbejde godt for at komme dit hen som du er idag. Kh Kai

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top