Easy Bodies – Movement education – Real world performance

Jeg ønsker en annen kropp – virkeområder for strukturell integrering – del 2

jeg ønsker en annen kropp

Jeg ønsker en annen kropp kan være et ønske mange mennesker har i løpet av livet.Dette kan selvfølgelig ha mange årsaker og grunnene for å ville forandre på den er mangfoldige og helt naturlig.

Det finnes flere forskjellige måter å gjøre dette på. Trening i form av styrke, Yoga osv.osv. Kosmetisk/ plastisk kirurgi ol.

Og som jeg skriver om her:  Strukturell Integrering.

Innimellom kommer det inn klienter på klinikken som sier at de ikke har vondt noe sted, men at de har lest om SI og derfor gjerne vil prøve behandlingen. Det kan dreie seg om nedsatt beveglighet eller enkelte områder som ikke helt ” henger ” med ved fysisk aktivitet.

Strukturell Integrering kan fungere godt om en ønsker å få en annen kropp i form av  bedre kroppsholdning,  eller prestere bedre i f.eks. idrett/sport, yoga, dans, musikk og arbeid, da en optimaliserer både struktur og bevegelse innenfor klientens egne rammer for potensial økning.

Hele SI programmet består av tolv behandlingssessioner der vi først løser opp i de ytterste lagene, for så å gå inn på dypet og arbeide med det vi ofte kaller kjernen og dermed oppnår en ekspansjon i kroppen, som for mange kan oppleves som veldig befriende.

En gang kom det inn en idrettsutøver med skulderproblem som fortalte at han hadde blitt nr. en i sin idrettsgren flere år på rad i konkurranse. I løpet av de gangene vi arbeidet sammen økte hans bevegelsesutslag og rekkevidde for armen han hadde problemer med.

Dette kan ha bidratt til at han ble nr.to (heldigvis var han klar over dette og var ikke sur på meg;-) ettersom vi midlertidig ” forstyrret ” finjusteringen av nervesystemet hans i forhold til den aktiviteten han skulle utføre.

Toppidrettsutøvere i sesong skal derfor ha god oppfølging ved denne behandlingsformen, men det kan sagtens la seg gjennomføre.

Det er flere eksempler på idrettsutøvere på elite nivå som har benyttet seg for å bedre sin totale kapasitet med strukturell integrering.

Kan SI fremme prestasjonen hos idrettsutøvere? 

I kombinasjon med Yoga er SI et godt supplement om en står fast eller på en annen måte opplever restriksjoner i utførelsen stillinege/asanas.

Skriv til meg via dette kontaktskjemaet om du har spørsmål angående hvordan du evt. kan få hjelp til å optimalisere ditt potensial med Strukturell Integrering.

Scroll to Top