Easy Bodies – Movement education – Real world performance

Anatomy Trains Lærer, Anatomy Trains Strukturell Integrering, Movement Practitioner.

smiling man on a grey back ground, movement education

Min kompetanse er bygget på 19 års klinisk erfaring i faget som Massasje Terapeut, og utelukkende Strukturell Integrering og Myofascial Release siden 2006.

Jeg har inngående kunnskap om muskler, ledd, nerver og fascia (bindevev) og hvordan bløtvevet enten kan støtte eller hindre optimal bevegelse ut i fra hvordan kroppen henger sammen og hvordan den påvirkes positivt eller negativt i forhold til strukturelle ubalanser og dertilhørende restriksjoner i vevet.

Hos meg vil du vil få en nøye helhets vurdering både strukturelt og funksjonelt og det kan på generelt grunnlag være verd å nævne at behandlingen ofte omtales som annerledes enn det du kanskje har prøvd før.

Mitt mål er å gjøre Strukturell Integrering som behandlingsform mere kjent, samtidig som jeg arbeider mot å få folk til å integrere mer helhetlig og naturlig bevegelse inn i livene sine.

At jeg har hatt muligheten til å bli utdannet av noen av de aller beste lærere i verden innen sin proffesjon ser jeg som et privilegium og mitt mål er å gi behandlinger av veldig høy kvalitet. Jeg følger aktivt med i både inn og utland etter nyttig informasjon da jeg hele tiden er opptatt av å oppdatere meg i faget. Du kan derfor kjenne deg trygg på at jeg gjør mitt beste for at du skal få en så positiv opplevelse som mulig.

Ved å hente mer ut av ditt potensiale vil du kunne oppleve mer vitalitet i kroppen og dermed også en bedre hverdag. 

Av sport har jeg selv vert aktiv innen: ski (langrenn), skøyter, friidrett, løping, dykking og taekwondo.

Andre av mine interesser er: bevegelse, musikk, trommer, familie, reiser med mer.

Min erfaring innen tverrfaglig samarbeid er bred og jeg ser helt klart nytteverdien av det da jeg tror på spisskompetanse og mener bestemt det er den rigtige veien å gå innenfor behandling av muskel og skjelett problematikk.

Tverrfaglig samarbeidserfaring innen: kiropraktikk, fysioterapi, massasje, akupunktur, leger, osteopati, trening, ATSI, kranio sacralterapi, akupunktur, kost og ernæring, psykoterapi, yoga og bedriftsmassasje.

Erfaring med toppidrettsutøvere innen friidrett, fotball, langrenn, alpint, kampsport, løp, triathlon, orientering, ping pong, tennis og ridning.  

Siden starten i 2003 har jeg gjort veldig mange forskjellige behandlinger, mennesker i alle aldre, fra fremmede kulturer, forskjellige livssituasjoner, bakgrunn og utgangspunkt og teknikkene og tilnærmingen jeg bruker er nøye utvalgt fra tunge og anerkjente lærere som Tom Myers, James Earls, Erik Dalton og Art Riggs og behandlingene blir  tilpasset hver enkelt etter behov og for optimalt resultat

Dette er noe av det jeg jobber med

  • Kroppsholdning – skjevheter og asymmetri, økt krumning/svai, f.eks. Skoliose, krum nakke og foroverlente skuldre.
  • Bevegelsesmønstre – f.eks.asymmetrisk bruk av hofter, bekken, skuldre osv.
  • Gang og bevegelsesanalyse.
  • Bekkenplager – før, under og etter graviditet.
  • Skader etter ulykker. f.eks.knusningsskader med arrdannelser etter sår og operasjoner eller der armer og bein har vert immobilisetre i lengre perioder.
  • Pust – frigjøring av spenninger, tranghet/stramhet i brystkasse, brystrygg, nakke og mellomgulv. Passer godt til alt fra idrettsutøvere til astma og KOLS pasienter.
  • Toppidrettsutøvere og andre – maksimalisering av kroppens yteevne ved dyptgående målrettet jobbing med aktuelle muskulære og bindevevsstrukturer.

Lærer og arbeidserfaring

Som sertifisert lærer i Anatomy Trains har jeg hjulpet til ved mange Fascial Release For Structural Balance kurs, for videreutdanning av massører, massasjeterapeuter, kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater, leger, akupuntører, yogalærere mm. nasjonalt og internasjonalt.

Andre ting jeg er opptatt av

  • Brennende interesse for bevegelse, i all sin mangfoldighet fordi bevegelse er hovedgrunnen til at vi utviklet oss.
  • Potensialøkning innen idrett, jobb, yoga, dans, musikk og selvutvikling ved å rette fokuset innover i kroppen for å bedre bla. koordinasjon og oppmerksomhet.
  • Minimalisme, fordi jeg tror vi kan komme nærmere oss selv og andre ved å rydde i ting vi ikke trenger og dermed lage mer plass til selve livet. 

NB! Det presiseres at jeg IKKE behandler sykdom(er), eller stiller diagnoser, men snarere prøver å styrke kroppens egen evne til heling. Ved mistanke om alvorlig sykdom eller at min behandling på en annen måte er kontraindiserende henvises klienten videre til sin fastlege.

Scroll to Top