Easy Bodies

KMI – Strukturel Integration, Før og Efter.


I den her blogpost ønsker jeg at vise deg hvad det er vi gør under KMI – Strukturel Integration, og de her billeder viser min aller første klient jeg behandlet på den her måde mens jeg var under uddannelse i solfyldte Sarasota, Florida, USA.

Som du kan se på billederne så er der sket en hel masse med hans struktur og måden han står på. Han var helt afhengig av sin kiropraktor hver 14.dag for at afhjelpe sin nakke som hele tiden blev smertefuld og spendt. Om en kigger på det kan en sagtens forstå at hans nakke ikke havde det særlig godt.

f31397e0f60f6df1553767b6d7f39646c2750b141591abe1a5af8128138fede0De to øverste billeder her viser ham inden behandlingen startet. De neste to billeder under viser efter de 12 behandlinger der hører til i KMI – Strukturel Integration protokollen.

Hans tilbagemeldinger var undervejs at han kunne mærke sin krop blive stærkere, smidigere og med mindre smerter eftersom hans muskler slap for at ” holde ” hans krop da han fik mere hjelp fra skelettet eftersom han blev rættet mere op. Han stoppet også med at gå regelmæssig til sin kiropraktor.

Ganske fantastisk og ret vildt at det i det hele taget og overhovedet kan lade seg gøre at forandre et menneske så meget ved at adressere Fasciaen/bindevævet og gi vejledning inden kropsbevidsthed og bevægelse. Der er mennesker som også mærker ændringer i hvordan en tenker og hvordan en opfatter verden rundtomkring seg, og emotionelle udbrud kan komme både under og efter afsluttet behandling.

Eftersom jeg her var under uddannelse og under vejledning af meget dygtige lærere var det spesielt sjovt at ” lykkedes ” såpas godt som jeg faktisk her gjorde. En kunne næsten mistenke ham for at have tabet seg nogle kilo, men det har han altså ikke, og det ville hellere ikke givet den effekt at han blev rættere i sin krop. Hele behandlings processeen pågik over en periode på ca. 1,5 mnd. eftersom vi behandlet ham to ganger om ugen. ” Normal ” frekvens vil være ca.en gang pr.uge, men også helt op til en mnd. i mellem hver gang, alt eftersom hvad der passer ind i ens kalender, energi tilgængeligt og økonomi.

adea48b9bcd6298138eb261192157b01

73c4f31cda847ae51fc16c177aee5fa2

Om du ved du har skævheder eller tilbagevendende problemer i kropen der ikke går væk, er det stor sandsynlighed for at denne behandlingen kan hjelpe deg. Jeg arbejder også endel med børn da de jo også har ubalancer i sin struktur.

Den her behandlingen er tidt et godt supplement til anden behandling, som f.eks.fysioterapi og kiropraktor, og andre alternative behandlere, men den kan også stå helt alene.

Jeg håber med den her blogpost at du har fået et bedre indblik i hvad KMI – Strukturel Integration kan gøre for deg, men den utvilsomt bedste måde at forstå det på får man selvfølgelig fra at selv prøve det af på sin krop. Ring derfor på +45 53 61 16 47 eller skriv på easybodiesnow@gmail.com, om du har spørsmål.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Scroll to Top