Easy Bodies – Movement education – Real world performance

Kroppen din trenger plass!

waves-logo-copykmiLogoKroppen din trenger plass for at den skal kunne fungere best mulig, dette gjelder ikke bare musklene dine, men alle celler som kroppen er bygget opp av.

Den 09.Desember 2016 var det 10 år siden jeg fikk min diplom på at jeg var sertifisert til å kunne utøve KMI – Strukturell Integrasjon.

Som den 2. i Norge kunne jeg nå tilby folk en systematisk og helhetlig behandling over 12 ganger med det formål å løse opp i bla. dårlig kroppsholdning og div.langvarige og tilbakevendende problemer i kroppen, oppstått fra mange forskjellige ting i livet.

Lite visste jeg hva dette egentlig innebar annet enn at jeg forstod at det var veldig få av oss. Det er stadig få av oss (+5) men, siden min første workshop i 2005 har interessen både i europa og resten av verden klart økt.

KMI skiller seg ut både hva behandling består av og hva resultater angår. Nå er det jo ikke lov å påstå at det har noen som helst effekt på noe som helst i forhold til sykdom og smerter ettersom dette jo går inn under alternativ behandling, men like mye som det er en behandlingsform gir det også mulighet til selvutvikling.

Selvutviklingsmessig for min egen del har det helt klart hatt effekt, i form av at jeg er blitt mer bevisst om hvordan min kropp henger sammen, hvordan den fungerer, kan bli mer tilpasningsdyktig og hva jeg selv kan gjøre for å få det bedre med meg selv.

Min lærer Thomas Myers kaller dette spatial medicine (romgivende medisin) som gir mer plass i kroppen slik at alle systemer kan arbeide bedre. Alle celler i kroppen kommuniserer med hverandre hele tiden, på bakgrunn av miljøet de lever i vil derfor dårlig plass potensielt kunne påvirke og hindre optimal funksjon.

Derimot, om de har den plassen de behøver vil logisk nok denne celle kommunikasjonen være bedre. KMI Strukturell Integrasjon kan ha positiv innflytelse på denne kommunikasjonen og på mange forskjellige måter utover det, og jeg har sett mange ganger at folk opplever positive ting utover det de i utgangspunktet søkte hjelp for.

Om du har forsøkt mye forskjellig behandling har du etter min mening ingenting å tape på å prøve hva KMI Strukturell Integrasjon kan tilføre din hverdag.

Se videoene, les dette blogginnlegget av Tom og forstå bedre hva, hvordan og hvorfor.

Ta kontakt på telefon 0045 53 61 16 47 eller skriv til easybodiesnow@gmail.com om du har spørsmål eller ønsker i relasjon til dette temaet.

Scroll to Top