Easy Bodies – Movement education – Real world performance

Med Letthet & Eleganse I Kroppen.

Strukturell Integrering er en svært komplett og godt tilpasset behandling, som tar sikte på å bedre holdning og bevegelses funksjon.

Hvis du har smerter i kroppen, kan en bedre holdning være en stor hjelp for å bøte på disse. Men også som f. eks. en musiker, idrettsutøver, eller andre som er sterkt avhengig av at ens kropp er velfungerende, vil Strukturell Integrasjon hjelpe kroppen til bedre balanse og grasiøsitet.

Prosessen forløper typisk over 12 behandlinger, og hver enkelt varer i 1 time. Hver gang jobber vi med å bygge perspektiv hvor hver behandling har en ny tilnærming til kroppen. På denne måten blir kroppen gjenoppbygget fra grunnen av.

Ideen med SI er å bryte fastlåste mønstre av bevegelse og dermed gi kroppen mulighet for å hente frem nye og gjemte resurser.

Her er noen sitater fra kjente profiler innen strukturell integrering.

Joseph Heller:
Vi har en tendens til å betrakte tyngdekraften som en kraft, men tyngdekraften er et forhold! Et forhold mellom våre kropper og vår plantes kropp!

Michael Salveson:
Kroppens bindevev begynner å reorganisere seg 20-40 min. etter en whiplash ulykke. Bindevevet begynner å omstrukturere seg i det skadde området. Vi blir formet ut fra de hendelser vi blir utsatt for.

Tom Wing:
Som en Strukturell Integrasjons terapeut gjør vi ingen endringer – vi gjør endringer mulig!

Her er et klipp med ulike Rolfere som snakker om hva Strukturell Integrasjon. Hva Ida. P. Rolf forsøkte å gi så mange som mulig.

Kai Kjartan utfører SI , Kinesis Myofascial Integration (KMI).

Scroll to Top