Privacy Policy

Nettstedets personvernerklæring.

INTRODUKSJON
Denne personvernserklæringen gir deg opplysninger om hvordan vi samler inn og behandler dine personlige data gjennom din bruk av nettstedet EasyBodies.com

Ved å gi dine data, garanterer du at du er over 13 år.  EasyBodies.com er data kontrollereren og er ansvarlig for dine personlige data (referert til som “ vi ”  i denne personvernerklæringen)

Kontaktinformasjon.

Kontakt detaljer er:

Fullt navn på juridisk enhet: Kai Kjartan Høgberg

E-postadresse: easybodiesnow@gmail.com

Postadresse: Gimleveien 27, 1464 Fjellhamar

Det er svært viktig at informasjonen som vi holder om deg, er nøyaktig og oppdatert. Gi oss beskjed om når som helst din personlige informasjon endres ved å sende oss en e-post til easybodiesnow@gmail.com ELLER [KLIKK HER FOR Å OPPDATERE DINE DETALJER]

HVILKE DATA VI SAMLER OM DEG, FOR HVILKE FORMÅL OG PÅ HVILKEN GRUNN VI PROSESSERER DATAENE.
Personlige data betyr all informasjon som er kapabel til å identifisere et individ. Det inkluderer ikke ikke anonymiserte data.

Vi behandler muligens følgende kategorier av personopplysninger om deg:

Kommunikasjons data som inkluderer hvilken kommunikasjon du sender til oss, enten det er gjennom kontaktskjemaet på vår nettside, via e-post, tekst, sosiale medier, meldinger til sosiale medier eller annen kommunikasjon du sender oss. Vi behandler disse dataene for å kommunisere med deg, for registrering og for etablering, forfølgelse eller forsvar av juridiske krav. Vår lovlige grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser, som i dette tilfellet er å svare på kommunikasjon sendt til oss, for å oppbevare og etablere, forfølge eller forsvare juridiske krav.

Kunde data som inneholder data knyttet til kjøp av kurs, varer og / eller tjenester som ditt navn, tittel, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer, kontaktdetaljer, kjøpsdetaljer og kortinformasjon. Vi behandler disse dataene for å levere kursene, varene og / eller tjenestene du har kjøpt, og for å holde oversikt over slike transaksjoner. Våre lovlige grunnlag for denne prosessen er utførelsen av kontrakten mellom deg og oss og / eller iverksette tiltak på en forespørsel fra deg om å inngå en slik kontrakt.

Brukerdata som inneholder data om hvordan du bruker nettstedet vårt og eventuelle onlinetjenester sammen med data som du legger inn for publisering på vår nettside eller via andre elektroniske tjenester. Vi behandler disse dataene for å betjene vår nettside og sørge for at relevant innhold er gitt til deg, for å sikre sikkerheten til nettstedet vårt, for å opprettholde sikkerhetskopiering av vår nettside og / eller databaser og for å muliggjøre publisering og administrasjon av nettstedet vårt, andre elektroniske tjenester og forretninger.Vår lovlige grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser, som i dette tilfellet skal gjøre oss i stand til å administrere vårt nettsted og vår virksomhet på riktig måte.

Tekniske data som inneholder data om din bruk av vår nettside og online-tjenester som din IP-adresse, innloggingsdata, detaljer om nettleseren din, lengden på besøk på sider på vår nettside, sidevisninger og navigasjonsveier, detaljer om antall ganger du bruker vår nettside, tidssoneinnstillinger og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til nettstedet vårt. Kilden til disse dataene er fra vårt analytics tracking system.

Vi behandler disse dataene for å analysere bruken av nettstedet vårt og andre onlinetjenester, for å administrere og beskytte vår virksomhet og nettstedet, for å levere relevant innhold og annonser til deg og for å forstå effektiviteten av annonseringen vår. Vår lovlige grunnlag for denne prosesseringen er for å gjøre det mulig for oss å administrere vårt nettsted og vår virksomhet på riktig måte og å utvide virksomheten vår og å bestemme markedsføringsstrategien vår.
Markedsdata som inneholder data om dine preferanser når du mottar markedsføring fra oss og våre tredjeparter og dine kommunikasjonspreferanser.

Vi behandler disse dataene slik at du kan delta i våre kampanjer som konkurranser, gevinster og gratis givaways, for å levere relevant nettsideinnhold og annonser til deg og måle eller forstå effektiviteten av denne annonseringen. Vår lovlige grunnlag for denne prosessen er våre legitime interesser, som i dette tilfellet skal studere hvordan kundene bruker våre produkter / tjenester, utvikle dem, å utvide virksomheten og bestemme markedsføringsstrategien.

Vi kan bruke kundedata, brukerdata, tekniske data og markedsføringsdata for å levere relevant nettsideinnhold og annonser til deg (inkludert Facebook-annonser eller andre visningsannonser) og å måle eller forstå effektiviteten av annonseringen vi serverer deg. Vår lovlige grunnlag for denne behandlingen er legitime interesser som er å øke vår virksomhet. Det kan hende vi også bruker slike data til å sende annen markedsføringskommunikasjon til deg. Vår lovlige grunnlag for denne behandlingen er enten samtykke eller legitime interesser (nemlig å vokse vår virksomhet). [MERK SE SEKSJON 4 NEDRE]

Følsomme data

Vi samler ikke inn sensitive data om deg. Følsomme data refererer til data som inneholder detaljer om rase eller etnisitet, religiøs eller filosofisk tro, sexliv, seksuell orientering, politiske meninger, fagforening, informasjon om helse og genetiske og biometriske data. Vi samler ikke inn opplysninger om kriminelle overbevisninger og lovbrudd.

Der vi er pålagt å samle inn personopplysninger ved lov eller i henhold til kontrakten mellom oss og du ikke gi oss de dataene når du blir bedt om det, kan det hende vi ikke vil være i stand til å utføre kontrakten (for eksempel å levere kursene, varer eller tjenester til deg). Hvis du ikke gir oss de forespurte dataene, må vi kanskje avbryte et kurs, produkt eller en tjeneste du har bestilt, men hvis vi gjør det, vil vi varsle deg på det tidspunktet.

Vi vil bare bruke dine personlige data til et formål de ble samlet inn for eller en rimelig kompatibel hensikt om nødvendig. For mer informasjon om dette vennligst send oss en e-post til easybodiesnow@gmail.comHvis vi trenger å bruke detaljene dine for et ikke-relatert ny hensikt, vil vi gi deg beskjed og forklare de juridiske grunnene for denne prosessen.

Vi kan behandle dine personlige opplysninger uten din viten eller samtykke der dette er påkrevd eller lovlig.

HVORDAN VI SAMLER INN DINE PERSONLIGE DATA
Vi samler inn data om deg ved at du å gi dataene direkte til oss (for eksempel ved å fylle ut skjemaer på vår side eller ved å sende oss e-post). Vi kan automatisk samle inn bestemte data fra deg når du bruker nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler og lignende teknologier. Vennligst se vår informasjonskapsel policy for mer informasjon om dette ) LINK TIL COOKIE POLICY KOMMER].

Vi kan motta data fra tredjeparter som f.eks analytiks leverandører som Google basert utenfor EU, annonseringsnettverk som Facebook basert utenfor EU, for eksempel søkeleverandører som Google basert utenfor EU, leverandører av tekniske tjenester, betalings og leveringstjenester, for eksempel data meglere eller aggregatorer.

MARKEDSFØRING KOMMUNIKASJON
Vårt lovlige grunnlag for å prosessere dine personlige data ved å sende deg  markedsføringskommunikasjon er enten ditt samtykke eller våre legitime interesser (nemlig å utvide og vokse vår virksomhet).

I henhold til regler for personvern og elektroniske kommunikasjon reguleringer, vi kan sende deg markedsføringskommunikasjon fra oss hvis (i) du har kjøpt eller bedt om informasjon fra oss om våre kurs, varer eller tjenester, eller (ii) du aksepterte å motta markedsføringskommunikasjon og i hvert tilfelle, du ikke har valgt å avmelde deg fra å motta slik kommunikasjon siden. I henhold til disse forskriftene, kan vi sende deg markedsførings epost uten ditt samtykke. Men du kan uansett velge å avmelde deg fra å få markedsførings epost fra oss når som helst.

Før vi deler dine personlige opplysninger med en tredjepart for eget markedsføringsformål, vil vi sørge for å få ditt uttrykkelige samtykke.

Du kan spørre oss eller tredjeparter om å slutte å sende deg markedsføringsmeldinger til enhver tid [ved å logge inn på nettstedet og sjekke eller fjerne merket av relevante bokser for å justere markedsføringsinnstillingene] ELLER [ved å følge oppkoblingslinkene på en markedsføringsmelding sendt til deg ] ELLER ved å sende oss en e-post til easybodiesnow@gmail.com når som helst.

Hvis du velger å motta markedsføringskommunikasjon, gjelder ikke denne avmeldingen for personopplysninger som er gitt som følge av andre transaksjoner, for eksempel kjøp, garanti registreringer etc.

OPPLYSNINGER OM DINE PERSONLIGE DATA
Vi må kanskje dele dine personlige data med partene som er angitt nedenfor:

Tjenesteytere som tilbyr IT og system administrasjonstjenester.
Profesjonelle rådgivere, inkludert advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaper
Regjeringsorganer som krever at vi rapporterer prosessereings aktiviteter
Tredjeparter som vi selger, overfører eller fusjonerer deler av vår virksomhet eller våre eiendeler til.
Vi krever at alle tredjeparter som vi overfører dataene dine til å respektere sikkerheten til dine personlige data og til å behandle den i samsvar med loven. Vi tillater bare slike tredjeparter å behandle dine personlige data for spesifiserte formål og i samsvar med våre instruksjoner.

Vi deler dine personlige opplysninger innen vår gruppe av selskaper som innebærer overføring av dataene dine utenfor EØS-området.]

Land utenfor EØS-området gir ikke alltid det samme beskyttelsesnivået til dine personopplysninger, så europeisk lov har forbudt overføring av personopplysninger utenfor EØS, med mindre overføringen oppfyller visse kriterier.

Mange av våre tredjeparts tjenesteleverandører er basert utenfor EØS, slik at behandlingen av dine personopplysninger vil innebære overføring av data utenfor EØS.

Når vi overfører dine personlige data ut av EØS, gjør vi vårt beste for å sikre en tilsvarende grad av sikkerhet for data ved å sørge for at minst en av følgende garantier er på plass:

Vi overfører bare dine personopplysninger til land som Europa-kommisjonen har godkjent for å gi et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for personopplysninger ved; eller
Når vi bruker visse tjenesteleverandører, kan vi bruke spesifikke kontrakter eller adferdskodekser eller sertifiseringsmekanismer godkjent av EU-kommisjonen, som gir personopplysninger samme beskyttelse som det har i Europa. eller hvis vi bruker amerikanske baserte leverandører som er en del av EU-US Privacy Shield, kan vi overføre data til dem, da de har tilsvarende sikkerhetstiltak på plass.
Hvis ingen av de ovennevnte garantiene er tilgjengelige, kan vi be om ditt eksplisitte samtykke til den bestemte overføringen. Du har rett til å trekke tilbake samtykket når som helst.

 DATASIKKERHET
Vi har satt inn sikkerhetsforanstaltninger for å forhindre at personopplysningene dine ved et uhell blir tapt, brukt, endret, avslørt eller åpnet uten autorisasjon. Vi tillater bare tilgang til dine personlige opplysninger til de ansatte og samarbeidspartnere som har behov for denne type data. De behandler bare dine personlige opplysninger på våre instruksjoner og de må holde det konfidensielt.

Vi har prosedyrer på plass for å håndtere mistanke om brudd på personopplysninger og vil varsle deg og eventuelle gjeldende regulator av brudd hvis vi er lovlig pålagt.

DATA RETENSJON
Vi beholder bare dine personlige opplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle de formålene vi samlet de for, inkludert for å tilfredsstille juridiske krav, regnskap eller rapporteringskrav.

Når vi bestemmer hva som er riktig tidspunkt å beholde dataene for, så ser vi på mengden, formål og følsomheten, potensiell risiko for skade ved uautorisert bruk eller avsløring, prosessens formål, hvis disse kan oppnås på andre måter og juridiske krav.

For skattemessige hensyn krever loven oss å beholde grunnleggende opplysninger om våre kunder (inkludert kontakt-, identitets-, finans- og transaksjonsdata) i seks år etter at de slutter å være kunder.

Under noen omstendigheter kan vi anonymisere dine personopplysninger for forskning eller statistiske formål. I så fall kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten videre varsel til deg.

 DINE RETTIGHETER
I henhold til databeskyttelseslovgivningen har du rettigheter i forhold til dine personopplysninger, som inkluderer rett til å be om tilgang, korrigering, sletting, begrensning, overføring, innvending mot prosessering, til overførbarhet av data og (der det lovlige grunnlaget for prosessering er samtykke) til trekke tilbake samtykke.

Du kan se mer om disse rettighetene på:

https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/

Hvis du ønsker å utøve noen av rettighetene som er angitt ovenfor, vennligst send oss en e-post til : easybodiesnow@gmail.com

Du må ikke betale gebyr for å få tilgang til dine personlige data (eller å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve en rimelig avgift dersom forespørselen din er klart ubegrunnet, repetitiv eller overdreven eller nekte å etterkomme forespørselen din under slike omstendigheter.

Vi må kanskje be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å identifisere og  sørge for din rettighet til å sikre dine personlige data (eller å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetsforanstaltning for å sikre at personopplysninger ikke blir gitt til noen som ikke har rett til å motta de. Vi kan også kontakte deg for å spørre deg om ytterligere informasjon i forbindelse med din forespørsel for å øke hastigheten på vårt svar.

Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Av og til kan det ta oss lenger enn en måned hvis forespørselen din er spesielt kompleks eller du har gjort en rekke forespørsler. I så fall vil vi varsle deg.

Hvis du ikke er fornøyd med et aspekt av hvordan vi samler inn og bruker dataene dine, har du rett til å klage til Informasjonskommissærens kontor (ICO), den britiske tilsynsmyndigheten for databeskyttelsesproblemer (www.ico.org.uk). Vi vil være takknemlige hvis du først vil kontakte oss, hvis du har en klage, slik at vi kan prøve å løse det for deg.

TREDJEPARTS LINKER 

Dette nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, programtillegg (plug-ins) og applikasjoner. Hvis du klikker på disse koblingene eller aktiverer disse tilkoblingene, kan det være mulig for tredjeparter å samle inn eller dele data om deg. Vi kontrollerer ikke disse tredjeparts nettsider og er ikke ansvarlige for deres personvernerklæringer. Når du forlater nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å lese personvernerklæringer på hvert nettsted du besøker.

COOKIES

Du kan angi nettleseren din til å nekte alle eller noen nettleser kapsler, eller for å varsle deg når nettsteder angir eller får tilgang til informasjonskapsler. Hvis du deaktiverer eller nekter informasjonskapsler, må du være oppmerksom på at enkelte deler av dette nettstedet kan bli utilgjengelige eller ikke fungerer som det skal. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, vennligst se [LINK KOMMER.]