Easy Bodies – Movement education – Real world performance

Sannhetens øyeblikk var skremmende denne gangen!

Sannhetens øyeblikk var skremmende denne gangen etter at jeg for en uke siden lastet ned Moment, en app som registrerer tiden du sitter på telefonen i løpet av en dag.

Jeg klokket inn et begredelig gjennomsnitt på 3 timer og 42 minutter…HVER ENESTE dag….og jeg som ikke leser nyheter en gang….

Dog viser sannhetens øyeblikk at jeg er ørlite grann under gjennomsnittet…med 15 minutter..yaayyhh! Allikevel, dette er IKKE bra Kai!!

Så hva bruker jeg så denne vanvittige telefon tiden til??

Instagram er nok klart en av største tids slukerne, og jeg skriver en del på telefonen, flere av bloggpostene mine kommer fra den, e mailer, leser blogger (som jeg prøver å lære noe av) men ja, det er også mye dødtid der jeg bare uvilkårlig surfer på nettet og scroller…..

Det er skremmende og betenkelig å tenke på at hele 22% av min våkne tid (sist uke) foregikk på en liten digital dims som tilfører minimalt av kvalitet til livet mitt ( det oppleves sånn i alle fall) , her blir det skjerpings!!

Om jeg klarer å utrette noe produktivt på denne tiden (som å gjøre alvor av et sideprosjekt eller flere) vil jeg kanskje kunne se tilbake på det en dag og si, det var verdt det;-)

Hva bruker du din våkne tid til?

Takk for din tid! 

Mvh Kai Kjartan

Scroll to Top