Easy Bodies – Movement education – Real world performance

Senebetennelser, Trommer, Musikk Og Slikt.

For noen år siden gjorde jeg et lite foredrag/kom sammen for trommeslagere på NISS (Nordisk Institutt For Scene og Studio) sammen med Lage Thune Myrberget som bla. eier og driver nettstedet Trommer.no

Temaet var bla.senebetennelser og forskjellige problemer knyttet til det å spille et instrument, trommer i dette tilfellet.

Grunnen til at jeg ble minnet på dette og derfor skriver denne bloggposten idag er fordi jeg for noen dager siden ble kontaktet av en mann som hadde begynt å spille trommer og som nå hadde fått smerter i fingrene som en følge av iherdig øving. Dette kjenner jeg jo veldig godt til da trommer og trommespill har vert min lidenskap i over 30 år. Jeg ble virkelig glad over å kunne bidra med noe positivt enda vi ikke engang har møttes. Internett er ikke så dumt tross alt;-)

Les meir om senebetennelser her.

Denne ettermiddagen sammen med Lage på NISS husker jeg som veldig givende i forhold til at Lage var min trommelærer da jeg selv gikk der i -99/00, og at jeg nå selv var der i undervisningssammenheng. Veien blir til mens man går som det så fint heter:-)

Det meste jeg snakker om i bloggen kan lett overføres til andre instrumentgrupper/yrkesgrupper da kroppens reaksjonsmønster ifht. langvarige ensidige belastninger i utgangspunktet er lik for alle.

Del gjerne på Facebook, Twitter, Google og overalt der ting kan deles for jeg tar gjerne imot all den hjelp jeg kan få til å komme ut med budskapet.

På forhånd, Tusen Takk!!

Mvh Kai Kjartan

Scroll to Top