Easy Bodies – Movement education – Real world performance

Skjev i kroppen ? Hva kan gjøres med kompensasjons mønstre?

Se min lille video og lær mer om hva det kan være og hva som kan gjøres med det.

Kompensasjons mønster starter først og fremst som en nevrologisk tilpasning der nervesystemet adapterer seg den bruken kroppen blir utsatt for. Om en blir ved med å ha samme mønster vil dette etterhvert gå over til å sette seg dypere i strukturen pga. cellene som lager bindevev (fibroblaster) legger ned mer bindevev i området som behøver støtte/avstivning for å opprettholde og energieffektivisere aktuell kroppsbruk.

I de mange årene jeg utelukkende har arbeidet med strukturelt relaterte ubalanser som fokus har jeg sett så mange ganger at en ikke kan forandre struktur kun med tøyning og trening. Det hjelper, men da tiden også gjenspeiler seg i vevet vil de mest holdte og låste områdene ikke respondere optimalt på dette og en kan da med fordel assistere og arbeide manuelt i tillegg til aktiv deltagelse fra klienten for å endre på disse fastlåste mønsterne.

Har du spørsmål om skeivheter i kroppen og hva som kan gjøres med dette er velkommen til å kontakte meg på 0045 53 61 16 47 eller skriv til easybodiesnow@gmail.com

Takk for din tid!:-)

Mvh Kai Kjartan

Scroll to Top