Easy Bodies – Movement education – Real world performance

Viktig investering uansett alder og helsetilstand.

investering og to glade menn


Å publisere tilbakemeldinger fra kunder her på hjemmesiden synes jeg er veldig hyggelig, ikke bare som markedsførings strategi, men også for å gi et inntrykk av hva denne behandlingen kan bety for folk. Vanligvis pleier de å ligge på første siden i høyre kolonne,
men denne her blir viet en hel bloggpost da jeg synes det er viktig å få med beskrivelsen av opplevelsen Gunnar hadde med sin investering i Strukturell Integrerings prosessen. Overskrift og all annen tekst er ordrett gjengitt.

” Viser til alt som står på hjemmesiden til Easy Bodies og Kai Kjartan Høgberg og det første jeg vil si er:

“Tenk om jeg hadde truffet Kai Kjartan Høgberg tidligere, jeg er nå pensjonist  (det var en ren tilfeldighet at jeg traff han høsten 2015)”.

Jeg har ikke lenger problemer med en stresset kropp og smerter. Føler alt er i balanse, samtidig som jeg har lært noen enkle øvelser.

Etter tilpasset behandlingsprogram har jeg  fått en helt annen hverdag, og er mer bevist på hvordan jeg kan ta vare på kroppen min. Jeg har til og med lært å gå på en ny og naturlig måte.

Det er en spesiell og spennende behandling. Kai Kjartan Høgberg tar tak i konkrete problemstillinger samtidig som han jobber med hele kroppen.

En utrolig reise der man også selv lærer kroppen å kjenne etter fra toppen av hodet til ytterste tå.  Det avgjørende er at behandlingen er tilpasset spesielt meg. Det er en lettelse, og man føler velbehag, etter hver behandling.

Kai Kjartan Høgberg har en utrolig kunnskap, både teoretisk, men ikke minst gjennom praktisk arbeid. Det er tydelig at han virkelig lever for interessen rundt dette området (jobben og behandlingen er hans største interesse).

Jeg er i utgangspunktet  ferdig med tolv serien, men har selv valgt å fortsette med behandling 2-4 ganger i året. Det står stor respekt av Kai Kjartan Høgberg når han tidligere har sagt at han ikke ønsker at jeg skal bli avhengig av han.

Jeg ønsker ikke å legge ut mitt mobilnummer eller mail på hjemmesiden.  Jeg stiller imidlertid gjerne som referanse og en hyggelig prat hvis ønskelig, ta da kontakt med Kai Kjartan Høgberg.”

Gunnar Schive
Nå sprek og glad pensjonist
Tidligere arbeidskarriere innen salg, markedsføring og ledelse.glad i investering for livet
Scroll to Top